Autorondreis.nlLogo SGR
Auto rondreis

Autorondreis.nl mogelijkheden te over....

Omdat wij behoorlijk trots zijn op de reacties die wij op onze autorondreizen ontvangen. Hieronder enkele tevreden klanten aan het woord. Lees en laat u vooral inspireren!


Italië:

 12 daagse rondreis langs Toscane, San Marino en Venetië.

In een ver verleden waren wij al eens naar Italië op vakantie geweest. Daarna eigenlijk niet meer. Na het spreken van enthousiaste vrienden dachten wij nu moet het maar eens van komen. Dus op naar Italië. Al snel hadden wij onze rondreis gevonden. Hoe het ons is vergaan leest u hieronder. Maar we kunnen met recht zeggen dat Italië als vakantieland ons hart heeft gestolen. En wij gaan zeker terug!

Persoonlijk favoriet familie Dekker uit Roosendaal:
De autorondreis die wij hadden uitgezocht startte in het prachtige Toscane. Wij verbleven in een Toscaans landhuishotel, niet ver vanaf het prachtige Florence. Rustig gelegen met een mooi opgezette tuin met zwembad. Dat vonden wij heerlijk. Na een dag op pad te zijn geweest nog even lekker het zwembad induiken. En wat wij erg prettig vonden was de uitgebreide routebeschrijving met leuke excursietips. Zo hebben wij de toer naar de Chianti gemaakt. Je rijdt door de prachtige wijn en olijfgaarden. Als je het bordje “Vendita Diretta” ziet staan bij een Fattoria betekent dit dat je een wijnproeverij kunt bijwonen. Wij hebben op die manier enkele heerlijke wijntjes op de kop getikt.

Na Toscane zijn we verder gereisd naar San Marino, ook wel het kleinste republiekje ter wereld genoemd. De rit vanuit Toscane naar San Marino is werkelijk fantastisch. De foto’s die we hiervan hebben gemaakt zijn geweldig. We hebben er zelfs één op canvasdoek in onze huiskamer hangen. Elke keer als je binnenloopt denk je weer even terug aan deze vakantie! Wij hebben onze reis afgesloten vlakbij de schitterende stad Venetië. Wij verbleven in Lido di Jesolo bij het Regent’s hotel. Aan de lang gerekte boulevard ligt dit heerlijke viersterren hotel. En ook direct aan het strand. Hier hebben we dan ook goed gebruik van gemaakt. Naast een bezoek aan Venetië zijn wij ook naar Treviso geweest. Wij stonden eigenlijk versteld van al het moois wat deze stad te bieden heeft. Veel met fresco’s beschilderde huizen en indrukwekkende paleizen en kerken. Ogen te kort. Tussendoor natuurlijk even genoten van één van de beste Italiaanse pizza’s ooit. Heerlijk!

Helaas, morgen weer naar huis. Maar wat een reis. Echt fantastisch! Mocht u nog geen plannen hebben voor komende zomer, boek deze hotelrondreis. U zult zeker geen spijt krijgen.
 

 

Bekijk hier de data en prijzen 

Toscane en Umbrië 

Hartverwarmende kennismaking met Italië

 

Duitsland:
7 daagse autorondreis Rijn en Moezel

Wij rijden motor en vonden dit een prima route. Niet te ver weg maar er toch even uit. 

Familie de Greeuw uit de Bilt:
Onze kinderen zijn het huis uit. Dus nu was het onze tijd. Wij wilden altijd nog eens een reisje langs de Rijn en Moezel maken. Vol goede moed doken wij het internet op en al snel vonden we deze hotelrondreis. Inmiddels net thuis gekomen. En nog steeds enthousiast. We hebben in 2 relatief eenvoudige hotels gelogeerd. Maar we zijn prima verzorgd door de beide hoteliers. We hadden in beide hotels een kamer met zicht op Rijn en Moezel geboekt. Dat is wel een aanrader! Tip, breng een bezoek aan Cochem en vervolg uw reis dan verder via de Moezelroute. U rijdt dan langs heuvels vol met wijngaarden met de bekende Moezelwijn. Heerlijk! Wij hebben bijzonder genoten van deze rondreis. Volgend jaar zeker weer.

Bekijk hier de data en prijzen


 

Frankrijk:
7 daagse autorondreis Vogezen en Elzas

Afgelopen zomer voor het eerst met de auto naar Frankrijk richting de Vogezen en Elzas. De zon scheen en we hadden er zin in.

Familie de Groot uit Deventer: 

Onze eerste stop was Le Val d’Ajol voor hotel la Residence. Wat een leuk hotel. Een grote tuin erbij met een heerlijk groot terras. Wij hadden halfpension erbij geboekt en hier hebben we zeker geen spijt van gehad. Wat een geweldige keuken en alles wordt met zorg bereidt en opgediend. Je bent echt een avondje uit. Daarna verder naar hotel Les Rives in Guebwiller. Een compleet ander hotel. Vrij modern van inrichting maar toch voelde we ons ook hier al snel thuis. Wanneer u halfpension heeft geboekt, eet u bij het tegenover gelegen restaurant Les Terrasses. Wij kunnen dit aanbevelen. Tijdens deze autorondreis hebben wij ook een bezoek gebracht aan Colmar, middelpunt van de wijnroute d’Alsace. Wat een mooie plaats, autovrij met authentieke huisjes en gezellige terrasjes. Echt de moeite waard! Deze reis zouden we zo weer maken en we kunnen het aan iedereen aanraden. Gewoon reserveren bij autorondreis.nl.

Heeft u ook een autorondreis ervaring welke u graag deelt mail ons dan via info@autorondreis.nl en wij zetten hem erbij!

 Bekijk hier de data en prijzen