Autorondreis.nlLogo SGR
Auto rondreis

Autorondreis Slovenië en Kroatië

De autorondreis door Slovenië en Kroatië is een schitterende autovakantie door twee Balkan landen. De landen hebben een totaal verschillend karakter maar worden verenigd in deze topvakanties. Slovenië is omringd door Alpenlanden en Kroatië ligt aan de Adriatische Zee. Maak deze zonnige rondreis door de Kvarner Rivièra, bezoek het bekende paleis van de Aartsbisschop en de Sint Nicolaaskerk in Ljubljana. Neem de gondel om het meer van Bled te verkennen en ervaar Istrië met de romantische kleine baaien en natuurlijk gevormde haventjes. U staat versteld van het paradijselijk blauwe water en de prachtige natuur.


9-daagse autorondreis Slovenië en Kroatië

Een veelzijdige nauw verbonden autorondreis langs Slovenië en Kroatië. Twee vakantielanden vereeuwigd in één topvakantie! Enkele highlights; het wonder Plitvice, de Julische Alpen en de baai van Bakar. Wacht niet langer en boek deze fantastische autorondreis!

 

12-daagse rondreis Slovenië, Kroatië en Istrië

Maak kennis met één van onze favorieten. Een 12 daagse autorondreis langs het verrassende binnenland en de zonnige kusten van Slovenië en Kroatië. U bezoekt romantische havenplaatsjes, maakt een tour langs de Julische Alpen en bezoekt het eiland Krk. Kortom een absolute aanrader!


13 daagse autorondreis stralende juwelen Slovenië

Ontdek de schitterende juwelen van Slovenië. Wat dacht u van briljante bergtoppen, kristallen meren en Adriatisch turquoise? Dat klinkt toch bijzonder? Deze autorondreis zorgt ervoor dat u aan het einde een koffer vol met prachtige vakantie herinneringen heeft. Reserveer deze autorondreis en u ontdekt en beleeft Slovenië zelf!

  

Lees meer over deze autorondreis

De rondreis van Pieter en Xanderijn door Slovenië en Kroatië
De rondreis van Pieter en Elise door Slovenië, Kroatië en Istrië.

Deze landen waren ons niet bekend maar stonden wel al enige tijd hoog in ons vakantielijstje. We hadden al diverse autorondreizen bekeken totdat we bij autorondreis.nl uitkwamen. De 12 daagse autoreis naar Slovenië, Kroatië en Istrië sprak ons direct aan. Lekker met eigen auto op pad, vrijheid en avontuur.


Hotel Savica in Bled

De hotels waren divers en elk had zijn eigen charme. Het laatste hotel in Istrië was heerlijk. Er zijn tal van kleine baaitjes waar je heerlijk kunt zwemmen en snorkelen. Voor ons was een bezoek aan de prachtige Plitvice meren een hoogtepunt. Wij kunnen dit iedereen aanraden. Dit is zeker niet de laatste rondreis die we met autorondreis.nl hebben gemaakt!

autorondreis Slovenië en Kroatië