Autorondreis.nlLogo SGR
Auto rondreis - afbeelding 1 Auto rondreis - afbeelding 2 Auto rondreis - afbeelding 3 Auto rondreis - afbeelding 4 Auto rondreis - afbeelding 5 Auto rondreis - afbeelding 6

Autorondreis Zwitserland

Autorondreis.nl heeft een prachtige autorondreis in Zwitserland geselecteerd.
Een reis langs reusachtige Alpentoppen met zicht op zilvergrijze gletsjers naar de bron van de bekende rivieren. Zwitserland ten top. Dat is de 8-daagse rondreis Alpenmassief en Vierwoudstedenmeer in centraal Zwitserland. Meer info

 


Zwitserland! ! Een autorondreis in Zwitserland is een reis door een eigenzinnig land. Centraal in Europa en toch geen lid van de Europese Unie. Met een onafhankelijk financieel centrum, 26 kantons en 4 talen. Natuurlijk het Frans, Duits, Italiaans, maar ook de oude taal Retro Romaans.

Hoge toppen en diepe meren in Zwitserland. Een ideaal terrein voor een autorondreis. De Dent Blanche is de hoogste berg met 4357 meter! De Bodensee, het Meer van Genève, het Meer van Neuchâtel en de Zürichersee zijn de grootste en bekendste. 

De aangeboden autorondreis in Zwitserland is een combinatie van natuur en stad. Rust op de Alpenweides maar ook de vele bezienswaardigheden in de steden maken Zwitserland tot een waar paradijs. Vele weten het niet maar Zürich heeft zich de laatste jaren ontwikkeld tot een hippe stad met een internationaal karakter. 

Neem tijdens de autorondreis tijd om de oude binnenstad van Bern te bezoeken. Vergeet ook niet Bellinzona met drie kastelen, stadsmuur en een oude binnenstad. De volgende bezienswaardigheden zijn niet voor niets de meest bezochte in Zwitserland. Bijvoorbeeld de Kapelbrug in Luzern, beroemde Rheinfall bij Schaffhausen maar ook steden als Bern, Genève en Davos mag u niet missen!
 

van Tjark en Maaike
Echt een aanrader, deze 8 daagse Zwitserland rondreis. Wat hebben wij genoten. We hebben de adembenemende Passentour naar mondain St. Moritz gemaakt. Prachtige panorama’s maakten deze toer tot een groot succes!

 


8-daagse rondreis Zwitserland

Onze Zwitserland autorondreis laat u kennis maken met de ruige Alpen en een prachtig Vierwoudstedenmeer. Reusachtige Alpentoppen, zilverwitte gletsjers en het zonlicht welke op het meer weerkaatst dat klinkt toch als muziek in de oren? Boek dan onze 8 daagse autorondreis en laat u bijzonder verrassen! U maakt deze reis al vanaf € 437,- p.p. Dit is inclusief 7 overnachtingen met ontbijt.

U overnacht in de volgende hotels:

-Hotel Bunda driesterren luxe. Een echt Zwitsers Chalethotel. Mooi gelegen en zeer gastvrij. Perfecte stop om Davos te ontdekken.

                                      
- Hotel Nidwaldnerhof
Direct aan het Vierwoudstedenmeer. Formidabel uitzicht op meer of berg. Zwitsers kan het niet.

 

Autorondreis Zwitserland - Rondreis Zwitserland  

Een stukje geschiedenis van Zwitserland