Autorondreis.nlLogo SGR
Auto rondreis

Hotels in de autorondreizen door Frankrijk

Maak een autorondreis door Frankrijk. Een ideale kennismaking met een divers vakantieland. Autorondreis.nl heeft verschillende rondreizen met hotelaccommodatie voor u samengesteld.

Wat denkt u bijvoorbeeld van een 12 daagse autorondreis Haute Savoie, Provence en Côte d’Azur? De hotels die Autorondreis voor u heeft geselecteerd zijn vanaf 3 nachten te boeken. Wij vinden dat u dan optimaal kunt genieten van niet alleen het hotel maar ook van de omgeving waar u verblijft. Bekijk onze autorondreizen en hotels en ga kijken waar u dit jaar naartoe gaat. Mocht u vragen hebben, stuur een email naar info@autorondreis.nl en wij helpen u graag!

Tot snel bij Autorondreis.nl!

Lavendelveld tijdens de autorondreis Bretagne en Normandie

Bij sommige hotels hebben wij een
w
eekvoordeel. Als u een verblijf van 7 nachten reserveert betaalt u er maar 6. Interessant!

Ontdek Frankrijk tijdens een hotelrondreis bij autorondreis.nl.
Frankrijk, niet meer weg te denken als vakantieland. Het biedt een enorme verscheidenheid in landschap, traditie, natuur en cultuur. Van bijvoorbeeld de prachtige kusten van Bretagne en Normandië tot de beroemde wijnstreken van de Champagne, Elzas en Bourgondië. Onze autorondreizen laten u kennis maken met verschillende hotels maar ook met verschillende regio’s. Zodat u na een autorondreis een goede indruk heeft.

Met onze uitgebreide routebeschrijving op zak, kan er bijna niets misgaan. Rij één van de autorondritten en maak handig gebruik van de excursietips. Bekijk ons aanbod en maak een autorondreis naar Frankrijk en ervaar het zelf! 


Autorondreis Elzas 
Een rondreis langs prachtige wijnranken. Geniet van de Pinot Gris en Pinot Noir. 


Autorondreis door Normandië en BretagneVakhuizen in de Elzas

Hotel La Residence in Val 'd Ajol
Gelegen in de Vogezen te midden van een natuurgebied ligt hotel la Residence. In een klein dorpje Le Val d’Ajol. Het hotelrestaurant staat hier in de wijde omgeving goed aangeschreven. Boekt u hier dus zeker halfpension tijdens uw verblijf! Culinair genieten doet u bij hotel La Residence!


U vindt hotel La Residence in meerdere autorondreizen maar een persoonlijk favoriet is de 7 daagse autorondreis Franse Vogezen en Elzas.  

 


 

  


Bekijk de hotels in Normandie en Bretagne 

 
Hotel Balmoral in Dinard
Bretagne Frankrijk

Autorondreis Frankrijk - Autorondreizen Frankrijk - Autoreis Frankrijk