Autorondreis.nlLogo SGR
Auto rondreis

Hotels in de autorondreizen door Zwitserland

Zwitserland een land vol bezienswaardigheden. Hoe kun je dit prachtland het beste ontdekken? Natuurlijk met de auto én met een autorondreis natuurlijk. Enige luxe is gewenst, dus hebben wij alvast enkele comforthotels voor u gevonden waar het heerlijk verblijven is. Onze Zwitserland hotels zijn gemiddeld drie tot viersterren en hechten veel waarde aan persoonlijke service, prettige ambiance en doen er alles aan om u een prettig verblijf te bezorgen.

Nog even onze voordelen op een rij. Dagelijks vertrek, naast onze autorondreizen zijn de hotels ook los te boeken. Zolang u een minimum verblijf van 3 nachten per hotel aanhoudt kunt u combineren wat u wenst. Maak bijvoorbeeld een combinatie reis en doe meerdere landen in één autorondreis aan. Of verblijf langer in 1 hotel en profiteer van ons weekvoordeel! Reserveer 7 nachten en verblijf er 6. Mocht u er niet uitkomen of graag advies wensen? Email ons via info@autorondreis.nl en wij helpen u graag!Beleef Zwitserland tijdens een hotelrondreis
Wij proberen altijd hotels te zoeken die net even dat extra bieden. Een unieke ligging direct aan een meer of centraal in een bijzondere regio. Maar ook vanwege een prachtige natuur of gewoon omdat we er zelf hebben geslapen. En het prima past in één van onze autorondreizen.

Onze hotels in onze Zwitserland hotelrondreis voldoen hier meer dan aan. Bekijk bijvoorbeeld eens hotel Nidwaldnerhof aan het Vierwoudstedenmeer. Prachtige ligging en dit het heeft ook nog eens een zalige keuken. Ziet u zich al zitten op het terras aan een heerlijk diner? Reserveer uw verblijf bij Autorondreis en het kan gebeuren!
                                 


 

Zicht op de Matterhorn


Traditioneel chalet in Zermatt


De bekende stoomtrein

Autorondreis Alpenmassief en Vierwoudstedenmeer

Alle hotels in de rondreizen door Zwitserland


 

 

 

 


 

 
 

 

 

 

 

 

Autorondreis Zwitserland - Autorondreizen Zwitserland - Autoreis Zwitserland