Autorondreis.nlLogo SGR
Auto rondreis

Heeft u al een verrassende rondreis met Autorondreis.nl geboekt?

Autorondreis.nl is een platform voor verrassende autorondreizen in Europa. Met zorg hebben wij een selectie samengesteld van de mooiste autorondreizen door Europa. Onze hotels zijn door onze Inkopers nauwkeurig geïnspecteerd. Daarnaast laten wij u natuurlijk niet zomaar op pad gaan. Wanneer u een rondreis bij autorondreis.nl boekt zorgen wij ervoor dat u onze routebeschrijving met handige excursietips in uw reispapieren ontvangt.

Naast onze samengestelde rondreizen kunt u ook een hotelrondreis op maat samen stellen. Zo lang u een minimum verblijf van 3 nachten per hotel aanhoudt kunt u combineren wat u wenst. Maar ook een rondreis andersom maken of een hotel vervangen of weglaten. Alles is mogelijk. Vraag naar de mogelijkheden! Bij al onze hotels bent u verzekerd van een heerlijk ontbijt. Tegen een meerprijs kunt u elke avond genieten van een verzorgd 3-gangen diner. Dat is toch een prima afsluiting van een heerlijke vakantiedag.

Onze autorondreizen worden uitgevoerd door een professionele touroperator die lid is van het SGR. Dit staat voor Stichting Garantiefonds Reisgelden. Hierdoor bent u verzekerd dat u uw reisgelden terug ontvangt als de touroperator in financieel onvermogen raakt. Ook dat is Autorondreis, persoonlijk betrokken en een kwalitatief goede service voor onze klant!

Wij wensen u een hoop lees plezier en hopen u snel als klant te mogen begroeten op één van de rondreizen van Autorondreis.nl!

Met vriendelijke groet,
Autorondreis.nl